Webapplicaties en API koppelingen

Wij ontwikkelen en realiseren maatwerk oplossingen voor online systemen, denk hierbij aan boekings-, registratie- of voorraadsystemen. Deze webapplicaties en websites kunnen we ook koppelen aan andere softwaresystemen middels API koppelingen.

API koppelingen

Middels een API is het mogelijk om te communiceren met andere online systemen. Zo kun je bijvoorbeeld verbindingen opzetten met voorraadsystemen, Google services en vele andere softwaresystemen en data aanbieders.

API staat voor Application Programming Interface, een API biedt dus de mogelijkheid om verschillende online systemen en applicaties data en informatie met elkaar te laten uitwisselen. Op die manier kun je data en informatie op meerdere systemen ophalen, bewerken, opslaan of controleren.

Softwarepakket koppelen

Zo kun je met een API ook softwarepakketten koppelen aan je website of applicatie. Denk hierbij aan administratieve software, kassasystemen en andere online en cloud software waar je gebruik van maakt. Je kunt bijvoorbeeld informatie ophalen over producten, voorraad synchroniseren en boekingenbeheren.

Informatie ophalen bij een online dataverstrekker

Ook kan een API gebruikt worden om gebruik te maken van de diensten van aanbieders van data en informatie. Informatie die interessant kan zijn voor je website of applicatie, actuele zaken als het weer, nieuws of uitslagen. Maar ook om zaken te controleren bij het invullen van webformulieren zoals een kentekencheck, btw-nummer controle, afstandscalculatie en andere zaken. Data aanbieders zijn bijvoorbeeld; weerdiensten (KNMI), Google services (maps), RDW data (kentekenregistratie), KNVB (actuele uitslagen en programma's) en vele andere online informatieverstrekkers.

Op maat webapplicaties

Wij realiseren gebruiksvriendelijke webapplicaties voor bijvoorbeeld boekingssystemen, calculatie en facturatie, voorraadbeheer, webshops, vacaturebeheer en vele andere maatwerk oplossingen. Online systemen die overal te bereiken zijn middels een gebruiksvriendelijke website of applicatie.

Meer weten?

Job reclame & internet

06 30 13 21 64
info@jobreclame.nl
Hilvarenbeek

Reclamebureau

 • Logo & huisstijl
 • Ontwerp & advies
  van alle communicatie uitingen

Internetbureau

 • Webdesign
 • Responsive webdesign
  (Desktop en Mobiel)
 • CMS   (gebruiksvriendelijk beheersysteem voor uw website)
 • Webapplicaties
  (Api koppelingen, op maat online systemen)
 • SEO   (vindbaarheid op Google)
 • Social media
  (Facebook, Instagram, Twitter, Google, LinkedIn)
 • SEO   (vindbaarheid op Google)
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek