Vrijthof-Vrijthof

Evenementen website Vrijthof-Vrijthof bike challenge

Vrijthof-Vrijthof bike challenge

Deze website is door Job reclame & internet ontwikkeld voor het benefietevenement de Vrijthof-Vrijthof bike challenge. Het doel van het evenement is om zoveel veel mogelijk geld op te halen voor het KWF, dit door een mountainbiketocht te organiseren van het Vrijthof in Maastricht naar de Vrijthof in Hilvarenbeek. En in het eerste jaar is dat al direct een heel mooi bedrag geworden van ruim € 225.000.

Op de site kan men zich als deelnemer inschrijven en zich laten sponsoren. De sponsors kunnen eenvoudig middels iDeal een zelf te bepalen bedrag doneren, daarbij kan men ook nog een persoonlijke boodschap achter laten. Omdat niet iedereen alles publiekelijk wil hebben is er ook de mogelijkheid om anoniem te doneren, daarnaast kan men er ook voor kiezen om enkel het bedrag niet openbaar te maken.

Job is blij dat hij een steentje heeft kunnen bijdragen aan dit mooie evenement.

Bekijk de website

Meer maatschappelijke projecten

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek