Vrijthof-Vrijthof

Evenementen website Vrijthof-Vrijthof bike challenge

Vrijthof-Vrijthof bike challenge

Deze website is door Job reclame & internet ontwikkeld voor het benefietevenement de Vrijthof-Vrijthof bike challenge. Het doel van het evenement is om zoveel veel mogelijk geld op te halen voor het KWF, dit door een mountainbiketocht te organiseren van het Vrijthof in Maastricht naar de Vrijthof in Hilvarenbeek. En in het eerste jaar is dat al direct een heel mooi bedrag geworden van ruim € 225.000.

Op de site kan men zich als deelnemer inschrijven en zich laten sponsoren. De sponsors kunnen eenvoudig middels iDeal een zelf te bepalen bedrag doneren, daarbij kan men ook nog een persoonlijke boodschap achter laten. Omdat niet iedereen alles publiekelijk wil hebben is er ook de mogelijkheid om anoniem te doneren, daarnaast kan men er ook voor kiezen om enkel het bedrag niet openbaar te maken.

Job is blij dat hij een steentje heeft kunnen bijdragen aan dit mooie evenement.

Bekijk de website

Meer maatschappelijke projecten

Meer werk

Van Abeelen APK MyExpoBox beursopslag & transport LBB brandbeveiliging Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Mobiele houtzagerij van Dam ByMo Van Lieshout & Co De Vlindertuin Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon Van Dam flowers & plants De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear MoNails VD Grootkeuken advies & ontwerp Brasserie Fleurie SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Psycholoog aan Zee Van Wjik mediation Podotherapie van Rijswijk TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk EK-Actief Kapsalon Haarfijn BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Restaurant Geronimo Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven Boomkwekerij Paul van den Broek Tap The Queen - Lionn
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek