VD Grootkeuken advies & ontwerp

Online marketing en DTP werkzaamheden

Voor VD grootkeuken advies & ontwerp hebben we voor de online communicatie de website en social media uitingen ontworpen en gerealiseerd, dit op basis van een bestaande huisstijl.

Verder hebben we het DTP werk en de levering gedaan voor het drukwerk, zoals het visitekaartje. Ook is het briefpapier omgezet naar een digitaal Sjabloon bruikbaar in Office pakketten.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek