Van Wjik mediation

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor Van Wijk mediation ontwierp Job een zakelijke huisstijl waarbij het logo typografisch is opgelost. Een huisstijl die goed aansluit bij de klant en de cliƫnten van haar.

Job verzorgde voor Van Wijk mediation de visitekaartjes, digitaal briefpapier en de website. Een gebruiksvriendelijke website waarin we veel beeld hebben gebruikt om het menselijke aspect te versterken. De website is voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS, SSL beveiligd, responsive, SEO geoptimaliseerd en dus geschikt voor alle laptop, tablet en telefoon en voorbereid voor Google.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK MyExpoBox beursopslag & transport LBB brandbeveiliging Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Mobiele houtzagerij van Dam ByMo Van Lieshout & Co De Vlindertuin Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon Van Dam flowers & plants De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear MoNails VD Grootkeuken advies & ontwerp Brasserie Fleurie SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Psycholoog aan Zee Van Wjik mediation Podotherapie van Rijswijk TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk EK-Actief Kapsalon Haarfijn BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Restaurant Geronimo Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven Boomkwekerij Paul van den Broek Tap The Queen - Lionn
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek