Van Wjik mediation

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor Van Wijk mediation ontwierp Job een zakelijke huisstijl waarbij het logo typografisch is opgelost. Een huisstijl die goed aansluit bij de klant en de cliƫnten van haar.

Job verzorgde voor Van Wijk mediation de visitekaartjes, digitaal briefpapier en de website. Een gebruiksvriendelijke website waarin we veel beeld hebben gebruikt om het menselijke aspect te versterken. De website is voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS, SSL beveiligd, responsive, SEO geoptimaliseerd en dus geschikt voor alle laptop, tablet en telefoon en voorbereid voor Google.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek