Van Wjik mediation

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor Van Wijk mediation ontwierp Job een zakelijke huisstijl waarbij het logo typografisch is opgelost. Een huisstijl die goed aansluit bij de klant en de cliƫnten van haar.

Job verzorgde voor Van Wijk mediation de visitekaartjes, digitaal briefpapier en de website. Een gebruiksvriendelijke website waarin we veel beeld hebben gebruikt om het menselijke aspect te versterken. De website is voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS, SSL beveiligd, responsive, SEO geoptimaliseerd en dus geschikt voor alle laptop, tablet en telefoon en voorbereid voor Google.

Bekijk de website

Meer werk

De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier Psycholoog aan Zee Beachbeek Van Wjik mediation Kapsalon Haarfijn Bergo claen & clear Brasserie Fleurie SVSOS EK-Actief Podotherapie van Rijswijk Bo Hair TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk Plantenkwekerij M van Dam Tap The Queen - Lionn Boomkwekerij Paul van den Broek BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek