Van Abeelen APK

Website & Online marketing

We hebben voor van Abeelen APK een website ontwikkeld waarbij men snel de juiste dienst kan vinden maar ook overtuigd raakt van de kracht van een onafhankelijke APK. Belangrijk hierbij is de keuze in beeld en ondersteuning van de iconen.

Daarnaast hebben we samen een online marketing campagne opgezet waarbij meer bekendheid in Brabant is verworven. Ook de voordelen van een onafhankelijke keuring hebben we hierin onder de aandacht zijn gebracht. Dit door de inzet van een banner advertentiecampgne.

Verder heeft Job de e-mail templates van een nieuw design voorzien. Deze templates worden oa ingezet bij APK herinneringen en nieuwsbrieven.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek