TerraVie

Ontwerp en realisatie op maat website

Voor fruitkwekerij TerraVie uit Loon op Zand ontwikkelde Job een op maat website waarin het werven van personeel een belangrijke rol speelt.

Door het seizoensarbeid op de kwekerij is de klant op zoek naar vakantiewerkers, om de vele aanmeldingen goed te kunnen verwerken is het sollicatieproces ge-automatiseerd. De klant krijg per mail melding van een sollicitatie en deze wordt opgeslagen in de database samen met bijhorende documenten. Om de privacy van de bezoekers te waarborgen is er een SSL certificaat geïnstalleerd op de server.

Laatse bericht van Facebook op de site

Om dat de klant vaak weinig tijd heeft is er gekozen om geen nieuws te gebruiken maar om de laatste Facebook berichten binnen te halen op de website. Zo is de site altijd actueel zonder dat de klant daar veel werk aan heeft.

Bekijk de website

Meer werk

De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier Psycholoog aan Zee Beachbeek Van Wjik mediation Kapsalon Haarfijn Bergo claen & clear Brasserie Fleurie SVSOS EK-Actief Podotherapie van Rijswijk Bo Hair TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk Plantenkwekerij M van Dam Tap The Queen - Lionn Boomkwekerij Paul van den Broek BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek