TerraVie

Ontwerp en realisatie op maat website

Voor fruitkwekerij TerraVie uit Loon op Zand ontwikkelde Job een op maat website waarin het werven van personeel een belangrijke rol speelt.

Door het seizoensarbeid op de kwekerij is de klant op zoek naar vakantiewerkers, om de vele aanmeldingen goed te kunnen verwerken is het sollicatieproces ge-automatiseerd. De klant krijg per mail melding van een sollicitatie en deze wordt opgeslagen in de database samen met bijhorende documenten. Om de privacy van de bezoekers te waarborgen is er een SSL certificaat geïnstalleerd op de server.

Laatse bericht van Facebook op de site

Om dat de klant vaak weinig tijd heeft is er gekozen om geen nieuws te gebruiken maar om de laatste Facebook berichten binnen te halen op de website. Zo is de site altijd actueel zonder dat de klant daar veel werk aan heeft.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK MyExpoBox beursopslag & transport LBB brandbeveiliging Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Mobiele houtzagerij van Dam ByMo Van Lieshout & Co De Vlindertuin Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon Van Dam flowers & plants De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear MoNails VD Grootkeuken advies & ontwerp Brasserie Fleurie SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Psycholoog aan Zee Van Wjik mediation Podotherapie van Rijswijk TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk EK-Actief Kapsalon Haarfijn BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Restaurant Geronimo Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven Boomkwekerij Paul van den Broek Tap The Queen - Lionn
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek