TerraVie

Ontwerp en realisatie op maat website

Voor fruitkwekerij TerraVie uit Loon op Zand ontwikkelde Job een op maat website waarin het werven van personeel een belangrijke rol speelt.

Door het seizoensarbeid op de kwekerij is de klant op zoek naar vakantiewerkers, om de vele aanmeldingen goed te kunnen verwerken is het sollicatieproces ge-automatiseerd. De klant krijg per mail melding van een sollicitatie en deze wordt opgeslagen in de database samen met bijhorende documenten. Om de privacy van de bezoekers te waarborgen is er een SSL certificaat geïnstalleerd op de server.

Laatse bericht van Facebook op de site

Om dat de klant vaak weinig tijd heeft is er gekozen om geen nieuws te gebruiken maar om de laatste Facebook berichten binnen te halen op de website. Zo is de site altijd actueel zonder dat de klant daar veel werk aan heeft.

Bekijk de website

Meer werk

KozijnNodig.nl RoboClean Van Abeelen APK Gijs Claassen NVH deurenservice Geluk advocatuur & mediation Hilvaria FKE Fastfood & Kitchen Equipment LBB brandbeveiliging De Wederloop Huren op de Camping Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co Buitenhof Hilvarenbeek Podotherapie HPM van Iersel Le Chique interior Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima Zomergeblaos B&B de Bernardhoeve MyExpoBox beursopslag & transport D'n Bikse Triathlon Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Bouwbedrijf Rens van de Ven Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek