Psycholoog aan Zee

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor Psycholoog aan Zee heeft Job in nauwe samenwerking met de klant een huisstijl ontwikkeld die rust uitstraalt maar wel een eigen identiteit heeft die aansluit bij de Psycholoog aan Zee. Deze huisstijl is doorgetrokken in een website, visitekaartje, digitaal briefpapier en een leuke gezeefdrukte tassen en t-shirts.

De website geeft de kracht van de Psycholoog aan Zee weer maar blijft wel een passende discretie uitstralen. Privacy is voor een psycholoog erg belangrijk daarom is er uiteraard een SSL certificaat geïnstalleerd. Verder is er een op maat referentiemodule ontwikkeld die de privacy van de cliënten waarborgt.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek