Psycholoog aan Zee

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor Psycholoog aan Zee heeft Job in nauwe samenwerking met de klant een huisstijl ontwikkeld die rust uitstraalt maar wel een eigen identiteit heeft die aansluit bij de Psycholoog aan Zee. Deze huisstijl is doorgetrokken in een website, visitekaartje, digitaal briefpapier en een leuke gezeefdrukte tassen en t-shirts.

De website geeft de kracht van de Psycholoog aan Zee weer maar blijft wel een passende discretie uitstralen. Privacy is voor een psycholoog erg belangrijk daarom is er uiteraard een SSL certificaat geïnstalleerd. Verder is er een op maat referentiemodule ontwikkeld die de privacy van de cliënten waarborgt.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK MyExpoBox beursopslag & transport LBB brandbeveiliging Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Mobiele houtzagerij van Dam ByMo Van Lieshout & Co De Vlindertuin Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon Van Dam flowers & plants De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear MoNails VD Grootkeuken advies & ontwerp Brasserie Fleurie SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Psycholoog aan Zee Van Wjik mediation Podotherapie van Rijswijk TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk EK-Actief Kapsalon Haarfijn BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Restaurant Geronimo Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven Boomkwekerij Paul van den Broek Tap The Queen - Lionn
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek