Psycholoog aan Zee

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor Psycholoog aan Zee heeft Job in nauwe samenwerking met de klant een huisstijl ontwikkeld die rust uitstraalt maar wel een eigen identiteit heeft die aansluit bij de Psycholoog aan Zee. Deze huisstijl is doorgetrokken in een website, visitekaartje, digitaal briefpapier en een leuke gezeefdrukte tassen en t-shirts.

De website geeft de kracht van de Psycholoog aan Zee weer maar blijft wel een passende discretie uitstralen. Privacy is voor een psycholoog erg belangrijk daarom is er uiteraard een SSL certificaat geïnstalleerd. Verder is er een op maat referentiemodule ontwikkeld die de privacy van de cliënten waarborgt.

Bekijk de website

Meer werk

KozijnNodig.nl RoboClean Van Abeelen APK Gijs Claassen NVH deurenservice Geluk advocatuur & mediation Hilvaria FKE Fastfood & Kitchen Equipment LBB brandbeveiliging De Wederloop Huren op de Camping Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co Buitenhof Hilvarenbeek Podotherapie HPM van Iersel Le Chique interior Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima Zomergeblaos B&B de Bernardhoeve MyExpoBox beursopslag & transport D'n Bikse Triathlon Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Bouwbedrijf Rens van de Ven Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek