Psycholoog aan Zee

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor Psycholoog aan Zee heeft Job in nauwe samenwerking met de klant een huisstijl ontwikkeld die rust uitstraalt maar wel een eigen identiteit heeft die aansluit bij de Psycholoog aan Zee. Deze huisstijl is doorgetrokken in een website, visitekaartje, digitaal briefpapier en een leuke gezeefdrukte tassen en t-shirts.

De website geeft de kracht van de Psycholoog aan Zee weer maar blijft wel een passende discretie uitstralen. Privacy is voor een psycholoog erg belangrijk daarom is er uiteraard een SSL certificaat geïnstalleerd. Verder is er een op maat referentiemodule ontwikkeld die de privacy van de cliënten waarborgt.

Bekijk de website

Meer werk

De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier Psycholoog aan Zee Beachbeek Van Wjik mediation Kapsalon Haarfijn Bergo claen & clear Brasserie Fleurie SVSOS EK-Actief Podotherapie van Rijswijk Bo Hair TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk Plantenkwekerij M van Dam Tap The Queen - Lionn Boomkwekerij Paul van den Broek BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek