Podotherapie van Rijswijk

Ontwerp en realisatie website

Job verzorgde een nieuwe website voor Podotherapie van Rijswijk. Een nieuwe up-to-date website geschikt voor mobiel en voorzien van gebruiksvriendelijk CMS.

Podotherapie van Rijswijk heeft meerdere praktijkruimtes in de regio daarom is er in het ontwerp rekening mee gehouden dat bezoekers snel de locaties kunnen vinden. Ook dient de website om voorbeelden van orthopedische producten te tonen, daarvoor is een productoverzicht gerealiseerd. Voor de vaste klanten is het prettig dat ze eenvoudig nieuwe inlegzolen kunnen bestellen.

Bekijk de website

Meer werk

De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier Psycholoog aan Zee Beachbeek Van Wjik mediation Kapsalon Haarfijn Bergo claen & clear Brasserie Fleurie SVSOS EK-Actief Podotherapie van Rijswijk Bo Hair TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk Plantenkwekerij M van Dam Tap The Queen - Lionn Boomkwekerij Paul van den Broek BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek