MyExpoBox beursopslag & transport

Ontwikkeling merk

Merklancering MyExpoBox

Voor Jos Heeren transport uit Hilvarenbeek zijn we gevraagd om een nieuw concept te lanceren. Hiervoor hebben we de naam MyExpoBox bedacht; een praktische benaming voor een praktisch product voor een zakelijk ingestelde doelgroep. Ideaal voor kleine standhouders die op kantoor geen plaats hebben voor de opslag van het beursmateriaal. Ook is het transport in één keer geregeld de box is op afroep beschikbaar en kan overal afgeleverd worden.

Om het merk MyExpoBox wereldkundig te maken hebben we een online campagne op LinkedIn, Facebook en Instagram gelanceerd. Waarbij we geadverteerd hebben op LinkedIn aangezien daar het groten deel van de doelgroep op actief is.
Daarnaast hebben we geadverteerd in de vakbladen en gerelateerde nieuwsbrieven en blogs.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK MyExpoBox beursopslag & transport LBB brandbeveiliging Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Mobiele houtzagerij van Dam ByMo Van Lieshout & Co De Vlindertuin Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon Van Dam flowers & plants De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear MoNails VD Grootkeuken advies & ontwerp Brasserie Fleurie SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Psycholoog aan Zee Van Wjik mediation Podotherapie van Rijswijk TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk EK-Actief Kapsalon Haarfijn BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Restaurant Geronimo Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven Boomkwekerij Paul van den Broek Tap The Queen - Lionn
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek