MyExpoBox beursopslag & transport

Ontwikkeling merk

Merklancering MyExpoBox

Voor Jos Heeren transport uit Hilvarenbeek zijn we gevraagd om een nieuw concept te lanceren. Hiervoor hebben we de naam MyExpoBox bedacht; een praktische benaming voor een praktisch product voor een zakelijk ingestelde doelgroep. Ideaal voor kleine standhouders die op kantoor geen plaats hebben voor de opslag van het beursmateriaal. Ook is het transport in één keer geregeld de box is op afroep beschikbaar en kan overal afgeleverd worden.

Om het merk MyExpoBox wereldkundig te maken hebben we een online campagne op LinkedIn, Facebook en Instagram gelanceerd. Waarbij we geadverteerd hebben op LinkedIn aangezien daar het groten deel van de doelgroep op actief is.
Daarnaast hebben we geadverteerd in de vakbladen en gerelateerde nieuwsbrieven en blogs.

Bekijk de website

Meer werk

KozijnNodig.nl RoboClean Van Abeelen APK Gijs Claassen NVH deurenservice Geluk advocatuur & mediation Hilvaria FKE Fastfood & Kitchen Equipment LBB brandbeveiliging De Wederloop Huren op de Camping Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co Buitenhof Hilvarenbeek Podotherapie HPM van Iersel Le Chique interior Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima Zomergeblaos B&B de Bernardhoeve MyExpoBox beursopslag & transport D'n Bikse Triathlon Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Bouwbedrijf Rens van de Ven Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek