MyExpoBox beursopslag & transport

Ontwikkeling merk

Merklancering MyExpoBox

Voor Jos Heeren transport uit Hilvarenbeek zijn we gevraagd om een nieuw concept te lanceren. Hiervoor hebben we de naam MyExpoBox bedacht; een praktische benaming voor een praktisch product voor een zakelijk ingestelde doelgroep. Ideaal voor kleine standhouders die op kantoor geen plaats hebben voor de opslag van het beursmateriaal. Ook is het transport in één keer geregeld de box is op afroep beschikbaar en kan overal afgeleverd worden.

Om het merk MyExpoBox wereldkundig te maken hebben we een online campagne op LinkedIn, Facebook en Instagram gelanceerd. Waarbij we geadverteerd hebben op LinkedIn aangezien daar het groten deel van de doelgroep op actief is.
Daarnaast hebben we geadverteerd in de vakbladen en gerelateerde nieuwsbrieven en blogs.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek