Mobiele houtzagerij van Dam

Huisstijl en website ontwikkeling

Met een beeldmerk van een zaagblad en een band hebben we een letterlijke vertaling gevonden van de werkzaamheden van mobiele houtzagerij van Dam.

Naast de vormgeving van diverse marketing uitingen zoals een website en flyer hebben we ook de tekst verzorgt. Een pakkende tekst die de meerwaarde van de zagerij verteld en de nuchtere kijk van de ondernemer zelf.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek