Le Soigneur

Ontwerp & development website Le Soigneur

Le Soigneur is de producent van een heerlijk blond bier dat de opbrengst volledig ten goede stelt aan onderzoek naar kankerbestrijding. Het is een initatief van de organisatie van de Vrijthof-Vrijthof bike challenge.

Deze website verstrekt informatie over het biertje en waar het verkrijgbaar is. Door de flexibiliteit van het gebruikte systeem (Laravel) kan deze website eenvoudig uitgebreid worden, zo is er al een webshop integratie opkomst.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek