Le Chique interior

Ontwikkeling webshop met diverse API koppelingen

Le Chique is een interieur winkel voor de exclusievere smaak. In de webshop bieden ze stijlvolle producten aan, deze zijn eenvoudig te bestellen met of zonder account.

Deze webshop is gekoppeld aan het kassasysteem in de winkel, zo is de voorraad altijd up-to-date. Verder is er een API koppeling met PostNL, het boekhoudprogramma (CountIT) en Mollie voor de online betalingen onder andere middels iDeal.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek