Le Chique interior

Ontwikkeling webshop met diverse API koppelingen

Le Chique is een interieur winkel voor de exclusievere smaak. In de webshop bieden ze stijlvolle producten aan, deze zijn eenvoudig te bestellen met of zonder account.

Deze webshop is gekoppeld aan het kassasysteem in de winkel, zo is de voorraad altijd up-to-date. Verder is er een API koppeling met PostNL, het boekhoudprogramma (CountIT) en Mollie voor de online betalingen onder andere middels iDeal.

Bekijk de website

Meer werk

KozijnNodig.nl RoboClean Van Abeelen APK Gijs Claassen NVH deurenservice Geluk advocatuur & mediation Hilvaria FKE Fastfood & Kitchen Equipment LBB brandbeveiliging De Wederloop Huren op de Camping Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co Buitenhof Hilvarenbeek Podotherapie HPM van Iersel Le Chique interior Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima Zomergeblaos B&B de Bernardhoeve MyExpoBox beursopslag & transport D'n Bikse Triathlon Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Bouwbedrijf Rens van de Ven Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek