Huren op de Camping

Webplatform waar campings zich op kunnen presenteren

Een website special voor de kleinere campings in Europa die huuraccommodaties aanbieden.

Op hurenopdecamping.nl kan een kleinschalige Europese camping zich presenteren. Zo wordt de Zoover score getoond, foto & video materiaal, last minutes, faciliteiten en accommodaties. En natuurlijk een omschrijving in tekst.

Een camping heeft een account waar ze informatie kunnen beheren maar ook accommodaties die nog niet verhuurd zijn aanbieden als last minute. Deze last minutes kunnen ze vervolgens middels een widget ook op hun eigen website plaatsen, deze worden dan automatisch ingeladen en bijgewerkt.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek