Festival Fier

Ontwerp, realisatie en beheer website

Voor Festival FIER! in Hilvarenbeek ontwikkelde Job een website met oa een realtime programma overzicht. Zo konden de bezoekers tijdens het festival op hun telefoon zien wie waar aan het optreden was of wie waar en hoelaat ging optreden.

Ook is er natuurlijk veel beeldmateriaal daarom ontwikkelde wij een uitgebreide mediatheek voor deze website.

Maatschappelijk betrokken

Omdat Job betrokken is in regio Hilvarenbeek vindt hij het belangrijk en fijn dat hij zelf ook onderdeel is van de commissie PR en communicatie. Een lokaal cultureel en maatschappelijk festival zoals FIER! sluit ook goed aan bij de interesse en filosofie van Job reclame & internet.

Bekijk de website

Meer maatschappelijke projecten

Meer werk

Van Abeelen APK MyExpoBox beursopslag & transport LBB brandbeveiliging Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Mobiele houtzagerij van Dam ByMo Van Lieshout & Co De Vlindertuin Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon Van Dam flowers & plants De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear MoNails VD Grootkeuken advies & ontwerp Brasserie Fleurie SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Psycholoog aan Zee Van Wjik mediation Podotherapie van Rijswijk TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk EK-Actief Kapsalon Haarfijn BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Restaurant Geronimo Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven Boomkwekerij Paul van den Broek Tap The Queen - Lionn
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek