Festival Fier

Ontwerp, realisatie en beheer website

Voor Festival FIER! in Hilvarenbeek ontwikkelde Job een website met oa een realtime programma overzicht. Zo konden de bezoekers tijdens het festival op hun telefoon zien wie waar aan het optreden was of wie waar en hoelaat ging optreden.

Ook is er natuurlijk veel beeldmateriaal daarom ontwikkelde wij een uitgebreide mediatheek voor deze website.

Maatschappelijk betrokken

Omdat Job betrokken is in regio Hilvarenbeek vindt hij het belangrijk en fijn dat hij zelf ook onderdeel is van de commissie PR en communicatie. Een lokaal cultureel en maatschappelijk festival zoals FIER! sluit ook goed aan bij de interesse en filosofie van Job reclame & internet.

Bekijk de website

Meer maatschappelijke projecten

Meer werk

De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier Psycholoog aan Zee Beachbeek Van Wjik mediation Kapsalon Haarfijn Bergo claen & clear Brasserie Fleurie SVSOS EK-Actief Podotherapie van Rijswijk Bo Hair TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk Plantenkwekerij M van Dam Tap The Queen - Lionn Boomkwekerij Paul van den Broek BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek