Festival Fier

Ontwerp, realisatie en beheer website

Voor Festival FIER! in Hilvarenbeek ontwikkelde Job een website met oa een realtime programma overzicht. Zo konden de bezoekers tijdens het festival op hun telefoon zien wie waar aan het optreden was of wie waar en hoelaat ging optreden.

Ook is er natuurlijk veel beeldmateriaal daarom ontwikkelde wij een uitgebreide mediatheek voor deze website.

Maatschappelijk betrokken

Omdat Job betrokken is in regio Hilvarenbeek vindt hij het belangrijk en fijn dat hij zelf ook onderdeel is van de commissie PR en communicatie. Een lokaal cultureel en maatschappelijk festival zoals FIER! sluit ook goed aan bij de interesse en filosofie van Job reclame & internet.

Bekijk de website

Meer maatschappelijke projecten

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek