Festival Fier

Ontwerp, realisatie en beheer website

Voor Festival FIER! in Hilvarenbeek ontwikkelde Job een website met oa een realtime programma overzicht. Zo konden de bezoekers tijdens het festival op hun telefoon zien wie waar aan het optreden was of wie waar en hoelaat ging optreden.

Ook is er natuurlijk veel beeldmateriaal daarom ontwikkelde wij een uitgebreide mediatheek voor deze website.

Maatschappelijk betrokken

Omdat Job betrokken is in regio Hilvarenbeek vindt hij het belangrijk en fijn dat hij zelf ook onderdeel is van de commissie PR en communicatie. Een lokaal cultureel en maatschappelijk festival zoals FIER! sluit ook goed aan bij de interesse en filosofie van Job reclame & internet.

Bekijk de website

Meer maatschappelijke projecten

Meer werk

KozijnNodig.nl RoboClean Van Abeelen APK Gijs Claassen NVH deurenservice Geluk advocatuur & mediation Hilvaria FKE Fastfood & Kitchen Equipment LBB brandbeveiliging De Wederloop Huren op de Camping Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co Buitenhof Hilvarenbeek Podotherapie HPM van Iersel Le Chique interior Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima Zomergeblaos B&B de Bernardhoeve MyExpoBox beursopslag & transport D'n Bikse Triathlon Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Bouwbedrijf Rens van de Ven Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek