De Wederloop

Ontwerp & development website en cliëntbeheer webapplicatie

Zorgboerderij de Wederloop in Diessen en Haghorst biedt een zinvolle dagbesteding aan diverse deelnemers van jong volwassenen tot ouderen, ieder met een andere zorgwens.

Deze website verstrekt informatie over de zorgboerderij, activiteiten en de mogelijkheid tot inschrijven. Door dat de website verschillende doelgroepen heeft is op de openingspagina gekozen om direct een richting te bieden, cliëntinformatie of voor de zorgprofessional.

COVID-meldingssysteem, Corona controle applicatie

Omdat de groep cliënten kwetsbaar is is het belangrijk om ze te beschermen tegen ziektes als COVID / Corona daarom hebben we een systeem ontwikkeld waarin cliënten kunnen worden gevolgd.

Elke week wordt automatisch een mail naar alle contactpersonen gestuurd met een link naar een persoonlijke vragenlijst, hierin geeft men aan of de cliënt klachten heeft en of hij of zij in aanraking is geweest met een (mogelijk) besmet persoon. Als er een risico is dan worden de werknemers van de zorgboerderij gealarmeerd en de cliënt krijgt melding dat hij of zij deze week niet kan komen naar de dagbesteding ivm het risico. Wanneer men een formulier niet of niet op tijd invuld wordt de Wederloop op de hoogte gesteld. Dit zodat ze daarop kunnen anticiperen. Kortom een mooie webapplicatie voor ieders veiligheid.

Bekijk de website

Meer werk

KozijnNodig.nl RoboClean Van Abeelen APK Gijs Claassen NVH deurenservice Geluk advocatuur & mediation Hilvaria FKE Fastfood & Kitchen Equipment LBB brandbeveiliging De Wederloop Huren op de Camping Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co Buitenhof Hilvarenbeek Podotherapie HPM van Iersel Le Chique interior Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima Zomergeblaos B&B de Bernardhoeve MyExpoBox beursopslag & transport D'n Bikse Triathlon Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Bouwbedrijf Rens van de Ven Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek