De Vlindertuin

Huisstijl, website en social media

Voor De Vlindertuin hebben we op basis van een bestaand logo een huisstijl ontwikkeld die we oa vertaald hebben naar een website, social media campagne en diverse drukwerk uitingen.

Er is gekozen voor een speelse uitstraling omdat De Vlindertuin zich op kinderen, ouders en opvoeders richt. Vaak wordt de kindercoach betrokken wanneer een kind minder gelukkig is of ergens moeite mee heeft. We hebben ervoor gekozen om de nadruk juist op het eindresultaat te leggen, een gelukkig en te vrede kind.

We hebben een introductie campagne op Facebook gedaan om lokaal bekendheid te krijgen. Met gebruik van herkenbare situaties waarin ouders en kinderen verzeild kunnen raken. De vlindertuin kan de helpende hand zijn in deze situaties.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek