De Vlindertuin

Huisstijl, website en social media

Voor De Vlindertuin hebben we op basis van een bestaand logo een huisstijl ontwikkeld die we oa vertaald hebben naar een website, social media campagne en diverse drukwerk uitingen.

Er is gekozen voor een speelse uitstraling omdat De Vlindertuin zich op kinderen, ouders en opvoeders richt. Vaak wordt de kindercoach betrokken wanneer een kind minder gelukkig is of ergens moeite mee heeft. We hebben ervoor gekozen om de nadruk juist op het eindresultaat te leggen, een gelukkig en te vrede kind.

We hebben een introductie campagne op Facebook gedaan om lokaal bekendheid te krijgen. Met gebruik van herkenbare situaties waarin ouders en kinderen verzeild kunnen raken. De vlindertuin kan de helpende hand zijn in deze situaties.

Bekijk de website

Meer werk

KozijnNodig.nl RoboClean Van Abeelen APK Gijs Claassen NVH deurenservice Geluk advocatuur & mediation Hilvaria FKE Fastfood & Kitchen Equipment LBB brandbeveiliging De Wederloop Huren op de Camping Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co Buitenhof Hilvarenbeek Podotherapie HPM van Iersel Le Chique interior Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima Zomergeblaos B&B de Bernardhoeve MyExpoBox beursopslag & transport D'n Bikse Triathlon Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Bouwbedrijf Rens van de Ven Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek