De Vlindertuin

Huisstijl, website en social media

Voor De Vlindertuin hebben we op basis van een bestaand logo een huisstijl ontwikkeld die we oa vertaald hebben naar een website, social media campagne en diverse drukwerk uitingen.

Er is gekozen voor een speelse uitstraling omdat De Vlindertuin zich op kinderen, ouders en opvoeders richt. Vaak wordt de kindercoach betrokken wanneer een kind minder gelukkig is of ergens moeite mee heeft. We hebben ervoor gekozen om de nadruk juist op het eindresultaat te leggen, een gelukkig en te vrede kind.

We hebben een introductie campagne op Facebook gedaan om lokaal bekendheid te krijgen. Met gebruik van herkenbare situaties waarin ouders en kinderen verzeild kunnen raken. De vlindertuin kan de helpende hand zijn in deze situaties.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK MyExpoBox beursopslag & transport LBB brandbeveiliging Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Mobiele houtzagerij van Dam ByMo Van Lieshout & Co De Vlindertuin Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon Van Dam flowers & plants De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear MoNails VD Grootkeuken advies & ontwerp Brasserie Fleurie SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Psycholoog aan Zee Van Wjik mediation Podotherapie van Rijswijk TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk EK-Actief Kapsalon Haarfijn BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Restaurant Geronimo Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven Boomkwekerij Paul van den Broek Tap The Queen - Lionn
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek