De Jeugdzorg Mediators

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor de Jeugdzorg mediators heeft Job een huisstijl ontwikkeld die past bij deze groep enthousiaste dames die zich inzetten bij conflicten in de jeudgzorg. Een uniek samenwerkings verband tussen vijf mediators met een achtergrond in de jeugdzorg.

We wilden niet de negatieve situatie benadrukken waar kinderen zich door omstandigheden in kunnen bevinden maar juist het vrolijke kind. Het streven van mensen die werkzaam zijn in de jeugdzorg is natuurlijk om ieder kind een goede, gezonde en gelukkige toekomst te bieden. Deze huisstijl is doorgetrokken in een website die aansluit op dit doel. Deze responsive website is tevens voorzien van een uitgebreid ‘smoelenboek’ om zo iedere mediator een podium te bieden zich voor te stellen. Tevens is deze website voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS en geoptimaliseerd (SEO) voor zoekmachines.

Bekijk de website

Meer werk

KozijnNodig.nl RoboClean Van Abeelen APK Gijs Claassen NVH deurenservice Geluk advocatuur & mediation Hilvaria FKE Fastfood & Kitchen Equipment LBB brandbeveiliging De Wederloop Huren op de Camping Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co Buitenhof Hilvarenbeek Podotherapie HPM van Iersel Le Chique interior Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima Zomergeblaos B&B de Bernardhoeve MyExpoBox beursopslag & transport D'n Bikse Triathlon Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Bouwbedrijf Rens van de Ven Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek