De Jeugdzorg Mediators

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor de Jeugdzorg mediators heeft Job een huisstijl ontwikkeld die past bij deze groep enthousiaste dames die zich inzetten bij conflicten in de jeudgzorg. Een uniek samenwerkings verband tussen vijf mediators met een achtergrond in de jeugdzorg.

We wilden niet de negatieve situatie benadrukken waar kinderen zich door omstandigheden in kunnen bevinden maar juist het vrolijke kind. Het streven van mensen die werkzaam zijn in de jeugdzorg is natuurlijk om ieder kind een goede, gezonde en gelukkige toekomst te bieden. Deze huisstijl is doorgetrokken in een website die aansluit op dit doel. Deze responsive website is tevens voorzien van een uitgebreid ‘smoelenboek’ om zo iedere mediator een podium te bieden zich voor te stellen. Tevens is deze website voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS en geoptimaliseerd (SEO) voor zoekmachines.

Bekijk de website

Meer werk

De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier Psycholoog aan Zee Beachbeek Van Wjik mediation Kapsalon Haarfijn Bergo claen & clear Brasserie Fleurie SVSOS EK-Actief Podotherapie van Rijswijk Bo Hair TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk Plantenkwekerij M van Dam Tap The Queen - Lionn Boomkwekerij Paul van den Broek BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek