De Jeugdzorg Mediators

Ontwerp logo / huisstijl en website

Voor de Jeugdzorg mediators heeft Job een huisstijl ontwikkeld die past bij deze groep enthousiaste dames die zich inzetten bij conflicten in de jeudgzorg. Een uniek samenwerkings verband tussen vijf mediators met een achtergrond in de jeugdzorg.

We wilden niet de negatieve situatie benadrukken waar kinderen zich door omstandigheden in kunnen bevinden maar juist het vrolijke kind. Het streven van mensen die werkzaam zijn in de jeugdzorg is natuurlijk om ieder kind een goede, gezonde en gelukkige toekomst te bieden. Deze huisstijl is doorgetrokken in een website die aansluit op dit doel. Deze responsive website is tevens voorzien van een uitgebreid ‘smoelenboek’ om zo iedere mediator een podium te bieden zich voor te stellen. Tevens is deze website voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS en geoptimaliseerd (SEO) voor zoekmachines.

Bekijk de website

Meer werk

Van Abeelen APK MyExpoBox beursopslag & transport LBB brandbeveiliging Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Mobiele houtzagerij van Dam ByMo Van Lieshout & Co De Vlindertuin Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon Van Dam flowers & plants De Jeugdzorg Mediators Jobtima Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear MoNails VD Grootkeuken advies & ontwerp Brasserie Fleurie SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Psycholoog aan Zee Van Wjik mediation Podotherapie van Rijswijk TerraVie Jos Claassen taxatie & advies Autoschade Ladonk EK-Actief Kapsalon Haarfijn BCM - De Bresser Constructie & Mechanisatie Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Restaurant Geronimo Kim Freriksen Mindfulness training BewindNu Schildersbedrijf Wilco de Rooij Hoveniersbedrijf van de Ven Boomkwekerij Paul van den Broek Tap The Queen - Lionn
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek