Beachbeek

Ontwerp en realisatie website

Beachbeek is een gezellig sportevenement op de Vrijthof in Hilvarenbeek. Job heeft hiervoor de website, ontwerp, realisatie en hosting voor zijn rekening genomen.

Nieuws van Facebook

De website haalt het nieuws binnen van Facebook zodat men maar op één plaats nieuwsberichten hoeft te plaatsen, gemak dient de mens.

Sponsoren

Voor een evenement als Beachbeek zijn sponsoren van groot belang. Daarom heeft Job deze in het ontwerp ook een goede plaats toegedeeld net onder de belangrijkste content, middels een animatie trekken deze ook nog wat extra aandacht. Om het beheer hiervan eenvoudig te houden is er een gebruiksvriendelijke module voor opgezet in het CMS.

Inschrijven

Door de populariteit van Beachbeek en een beperkt aantal plaatsen voor teams is het erg belangrijk dat de inschrijvingen goed verlopen. Om iedereen een eerlijke kans te geven ontwikkelde Job een inschrijfformulier dat op een exact tijdstip zichtbaar is / was. Iedereen die mee wil doen kan middels Facebook en de website zien wanneer de inschrijvingen openen zodat men zich tijdig kan voorbereiden. Bij de laatste inschrijvingen waren alle plaatsen binnen 43 seconden bezet. Om deze piek in het gebruik van de website goed op te vangen is hosting erg belangrijk, Job is daarom met een betrouwbare partner in zee gegaan. Daarnaast heeft Job ook de techniek en stabiliteit van de website hierop afgestemt.

Maatschappelijk betrokken

Omdat Job betrokken is in regio Hilvarenbeek vindt hij het belangrijk om ook op maatschappelijk gebied zijn steentje bij te dragen. Omdat sport verbind heeft Job er voor gekozen om Beachbeek te helpen met de online communicatie.

Bekijk de website

Meer maatschappelijke projecten

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek