SVSOS

Ontwerp & realisatie van responsive website met koppeling naar KNVB / Sportlink voor uitslagen, standen en programma's daarnaast is de website voorzien van een gebruiksvriendelijk CMS.

Voor voetbalvereniging SVSOS uit Biest-Houtakker ontwikkelde Job een website waar alle leden en geïnteresseerde actuele informatie over hun club kunnen vinden.

Uitslagen, programma, standen

Om de actuele informatie rondom de teams op de website te verkrijgen is er een koppeling gemaakt met de dataservice van voetbal.nl / sportlink. Hierin worden alle uitslagen, standen en programma’s door de KNVB beschikbaar gesteld. Zo hoeft de redactie ook niet alle standen etc steeds bij te werken maar gebeurt dit automatisch.

Daarnaast biedt de website ruimte voor eigen nieuws, agendapunten, teampagina’s en sponsoren.

Bekijk de website

Meer maatschappelijke projecten

Meer werk

Van Abeelen APK Le Chique interior NVH deurenservice De Wederloop Le Soigneur Bouwbedrijf Vromans Biest-Houtakker Huren op de Camping Vrijthof-Vrijthof Van Lieshout & Co LBB brandbeveiliging Mobiele houtzagerij van Dam Podotherapie HPM van Iersel Buitenhof Hilvarenbeek Fygo Werving en Selectie voor de Fysiotherapie Van Dam flowers & plants Jobtima MyExpoBox beursopslag & transport De Vlindertuin B&B de Bernardhoeve D'n Bikse Triathlon De Jeugdzorg Mediators Festival Fier CV de Pinnenkleuvers Beachbeek Bergo claen & clear VD Grootkeuken advies & ontwerp Podotherapie van Rijswijk SVSOS Bouwbedrijf Rens van de Ven Van Wjik mediation Psycholoog aan Zee TerraVie
Een veelzijdig reclamebureau en internetbureau in Hilvarenbeek